Hallå_svart_800x100px

REKLAM KAN VARA
NÄSTAN VAD SOM HELST.
BARA DEN ENGAGERAR.

Det som engagerar dina kunder engagerar inte andras kunder. Det gäller att skala av och få fram det unika i din verksamhet. Utifrån dina kunders behov engagerar vi dem i olika kanaler så att du kan börja skapa relationer. Mer synlig på rätt sätt helt enkelt.

Vi har erfarenheten av att kombinera kanaler och kan hantverket för att till exempel skapa dina annonser, filmer, nyhetsbrev, rörlig media, DR:et som säljer, landningssidor för kampanjen, det tryckta kundmaterialet, innehåll till content marketing och den attraktiva mässmontern.

Tillsammans med våra digitala partners kan vi också hjälpa dig med digital strategi, analys av din webbplats med åtgärder för bättre konverteringsgrad, sökmotoroptimering och upplägg av content marketing.
 

Kampanj riktad till svenska it-företag för att uppmärksamma hur deras produkter och tjänster kan spridas och användas av förtryckande regimer.
Med ett DR och glimten i ögat tar fastighetsbolaget KLP hyresgästernas synpunkter på allvar.
Kommunikationskoncept och kampanj för Trygg-Hansas erbjudande till medlemmar inom SÅ (Sveriges Åkeriföretag).
Ett stort och omfattande medlemserbjudande blev tydligare i ett nytt kommunikationskoncept.
Content marknadsföring i magasinsformat riktat till Forex Banks butikskunder.
Bra affärsläge på ledig butikslokal, Kungsgatan i Stockholm. Del av fönsterfoliering.
Löpande innehållsproduktion och hantering av digitala nyhetsbrev till kundklubben om spännande nyheter och  aktiviteter.
Relationsbyggande varumärkes- och rekryteringskampanj på LinkedIn.