Hallå_svart_800x100px

EN ERFAREN REKLAMBYRÅ I STOCKHOLM

Hallå startade 1998. Vi har med åren byggt upp en gedigen förståelse för olika typer av säljprocesser, och vad som krävs för att framgångsrikt bygga starka varumärken för våra kunder. Vi har erfarenhet av ett flertal branscher och en vana i att förenkla kommunikationen för komplexa erbjudanden.

Vad säger några kunder?

loading...

Vi är en partner

Vi har en långsiktig syn på samarbete och kan med glädje konstatera att flera av våra uppdragsgivare delar den synen, och har jobbat och utvecklats med oss ända sedan starten.
 

Nätverk av specialister

Att skapa kommunikation som engagerar för olika kanaler är ofta komplicerat. För att få fram bästa möjliga resultat samarbetar vi med olika specialister. Hallå ingår i kommunikationsnätverket Pluralis som sitter samlade på Kungsgatan 29 i Stockholm. Det gör att vi snabbt kan anpassa och bygga på vår kompetens utifrån ditt uppdrags karaktär.
 

Medlemmar i Sveriges Kommunikationsbyråer och ARU – Ansvarig Reklamutgivare

I våra samarbeten tillämpar vi Sveriges Kommunikationsbyråers samarbetsavtal. Avtalen är framtagna tillsammans med Annonsörföreningen. Det skapar trygghet för både dig som kund och för oss som byrå.
Idag är det viktigare än någonsin att en professionell byrå känner till lagarna och den etik som styr marknadskommunikation. Anlitar du oss säkerställer du att det som föreslås och produceras är granskat av en ansvarig reklamutgivare (ARU).

Vill du veta mer?

Diskutera kommunikation, eller ta reda på hur vi kan hjälpa dig? E-posta eller ring mig så tar vi det därifrån.
 


Bästa hälsningar
Per Wetterborg
Projektledare/AD & ARU

08-617 36 04
0708-500 184

per@halla.se