Hallå_svart_800x100px

REKLAM KAN VARA
NÄSTAN VAD SOM HELST.
BARA DEN ENGAGERAR.

Det som engagerar dina kunder engagerar inte andras kunder. Det gäller att skala av och få fram det unika i din verksamhet. Utifrån dina kunders behov engagerar vi dem i olika kanaler så att du kan börja skapa relationer. Mer synlig på rätt sätt helt enkelt.

KONCEPT, KAMPANJ ELLER EN AKTIVITET?

Vi har erfarenheten av att utveckla kommunikationskoncept och kan hantverket för att till exempel skapa dina annonser, filmer, nyhetsbrev, rörlig media, DR:et som säljer, landningssidor för kampanjen, det tryckta kundmaterialet, innehåll till content marketing och den attraktiva mässmontern.

Tillsammans med våra digitala partners kan vi också hjälpa dig med digital strategi, analys av din webbplats med åtgärder för bättre konverteringsgrad, sökmotoroptimering och upplägg av content marketing.

Kampanj riktad till svenska it-företag för att uppmärksamma hur deras produkter och tjänster kan spridas och användas av förtryckande regimer.
Ett stort och omfattande medlemserbjudande hos Lärarförbundet blev tydligare i ett nytt kommunikationskoncept.

Film om LR Revision & Redovisnings erbjudande.

Innehållsproduktion av nyhetsbrev för Trygg-Hansa riktat till yrkesförare.
Bra affärsläge på ledig butikslokal i Stockholm hos KLP Fastigheter. Del av foliering.
Relationsbyggande varumärkes- och rekryteringskampanj på LinkedIn för LR Revision & Redovisning.
Inte en kokbok men en företagspresentation för Cookin Food.
Löpande innehållsproduktion och hantering av digitala nyhetsbrev för Wårdhs kundklubb om spännande nya kläder och  butiksaktiviteter.
Content marknadsföring i magasinsformat riktat till Forex Banks butikskunder.
När KLP Fastigheter köpte fastigheten i korsningen Kungsgatan/Vasagatan ingick ett stycke teaterhistoria i köpet: inventarier från anrika Vasateatern. Via Stockholms Auktionsverk auktionerades inventarierna ut och behållningen på drygt 250 000 kronor gick oavkortat till SOS Barnbyars arbete i Ukraina. Vi bidrog med övergripande projektledning, pressreleaser och informationsmaterial.
Kommunikationskoncept och kampanj för Trygg-Hansas erbjudande till medlemmar inom SÅ (Sveriges Åkeriföretag).

TA NÄSTA STEG

Vi är nyfikna på hur vi kan hjälpa dig. Ring, kom förbi eller skicka ett mail så kontaktar vi dig.